Onderhoud voor de maakindustrie

Als technisch adviesbureau helpen wij fabrieken om maximaal rendement uit hun productieproces te halen. Het machinepark moet ten allen tijde betrouwbaar zijn. Onderhoud is de belangrijkste factor om van massaproductie een continu proces te maken. Alle onderdelen van het machinepark moeten tijdig en volgens onderhoudsplannen worden gereinigd, onderhouden of vervangen worden. Preventief onderhoud zorgt voor een stabiel proces waarbij stilstand gecontroleerd en beperkt blijft. Stilstand door falende componenten zorgt er niet alleen voor dat een enkel proces stilstaat, het verstoort vaak de hele werkvloer, oftewel mens en machines!

Onderhoudsplan machinepark

Bij het opstellen van een goed onderhoudsplan is het belangrijk dat het machinepark in goede staat is. Als dit niet het geval is adviseren we om een revisie uit te voeren voordat er op vaste interval onderhoud kan worden verricht.

De eerste fase om een tot een periodiek onderhoudsplan te komen is het opstellen van het basisplan. Tijdens een analyse worden alle onderhoudsonderdelen opgenomen die aan slijtage onderhevig zijn. Er wordt een inschatting gemaakt van de onderhoudsintervallen. Een goed onderhoudsplan is een levend document waar wijzigingen kunnen worden aangebracht tijdens de levensloop van de machine. Zo kunnen bijvoorbeeld onderdelen worden geïnspecteerd om te bepalen of de vervangingsinterval goed is vastgesteld.

Start nu met preventief handelen om stilstand te voorkomen!

Herkent u deze signalen?

  • Fouten in eindproducten
  • Hogere takttijd
  • Stilstand door storingen
  • Productiedoelstelling niet gehaald
  • Verloop in machine-afstellingen

Dan heeft uw productie aandacht nodig.

Nodig ons uit voor een quickscan en laat Reboow onderhoud in uw fabriek verrichten op basis van vier eenvoudige stappen:

Kennismaking

Wij komen bij u langs om het bedrijf te leren kennen.

Analyse

Wij gaan op zoek naar de details van het productieproces.

Onderhoudsplan

Wij leveren een gedetailleerd plan om machines in optimale conditie te houden.

Uitvoering

Wij zorgen ervoor dat de juiste professionals technische ondersteuning bieden.

Wij verbeteren machines en
productieprocessen in de maakindustrie