Over ons; Reboow
Een nieuwe kijk op het proces

Reboow is ontstaan uit een gedeelde passie voor technologie en innovatie. Mike de Bresser en Freek Broers, ontmoetten elkaar tijdens hun studie Mechatronica aan de Avans Hogeschool in Breda. Hun gedeelde visie en ambitie leidden tot een succesvolle samenwerking tijdens hun afstudeerproject bij een vooraanstaand robotica bedrijf.

In november 2018 besloten Mike en Freek hun krachten te bundelen en Reboow op te richten. Wat begon als een initiatief van twee gepassioneerde engineers, is inmiddels een groeiend bedrijf met een divers team van specialisten. Dit team bestaat uit ervaren professionals op het gebied van robotica, mechatronica, softwareontwikkeling en procesoptimalisatie.

Bij Reboow streven we naar het maximaliseren van het rendement van elke fabriek
Wij geloven in lokaal, efficiënt en duurzaam produceren. Ons doel is om onze klanten te helpen om hoogwaardige producten te maken. Hierbij maken we natuurlijk zoveel mogelijk gebruik van de nieuwste technologieën in de industrie

Met onze uitgebreide kennis en ervaring ondersteunen we bedrijven in verschillende sectoren bij het optimaliseren van hun productieprocessen. Als team werken wij nauw samen met onze klanten om zo maatwerkoplossingen te bieden die volledig afgestemd zijn op de aangegeven specifieke behoeften.

Bij Reboow zijn we trots op onze roots, maar nog trotser op wat we samen met ons team hebben bereikt. Samen bouwen we aan een toekomst waarin innovatie en efficiëntie hand in hand gaan, en waarin we een positieve impact hebben op de Nederlandse maakindustrie.

Wij verbeteren machines en productieprocessen in de maakindustrie

Door de jaren heen heeft Reboow al binnen vele fabrieken machines en productieprocessen geoptimaliseerd. Op zoek naar een manier om efficiënt en kostenbesparend te werken? Kies voor de kwaliteit en duurzame oplossingen van Reboow en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

– Mike de Bresser –
“Het proces kan altijd beter. Een goede samenwerking tussen mens en machine speelt daarbij een belangrijke rol.”

– Freek Broers –
“Alleen met een objectieve kijk op het proces ontstaan waardevolle inzichten.”

Wij zijn aangesloten bij: